3. marca 2014

And nothing even mattered anymore..

V podstate som na seba v poslednom čase hrdá. Skončila som s vecou, ktorá mi ubližovala. Nehovorím že nadobro, predsa len, človek nikdy nevie, ale na blízku dobu určite hej.

Moje zápästia a nohy sú po dlhej dobe čisté. 
#noscars
A hopefully, že to tak aj ostane.

Zameriavam sa na veci, čo ma robia šťastnou :-)
To jest, že spoznávam ďalších a ďalších skvelých ľudí.
A zopár ich strácam.

Spolužiak, pri ktorom som stála vždy. Každý deň. Mal veľa problémov, zdravotné aj rodinné, stále som tu bola. Ale nevyvinulo sa to tak, ako som dúfala. Za ten čas sa do mňa zaľúbil a ja som mu ublížila, tým že to u mňa nie je také isté.
A on sa teraz na mňa ledva pozrie. Trošku to bolí, ale viem, že na to je potrebný iba čas. 

Najlepší kamarát, s ktorým sa poznám pomaličky 8 rokov. Ťahala som ho zo sračiek, on ťahal mňa. Neviem, ako by som to nazvala, aby ste to pochopili správne. Keď veci s mojím chlapcom nevyzerali ružovo a vyzeralo to, že to nemá význam už vôbec, ja a kamarát sme si tak povediac liečili pošliapané egá. 
Jeho odkoplo dievča, s ktorým bol vyše roka a pol, ja som jednoducho potrebovala mať pocit, že o mňa viac-menej aspoň niekto zakopne.

Niekoľko krát sme sa bozkávali, čo nebolo zlé (po žiadnej stránke), keďže sme na seba zvyknutí a sme taký dvojzmyselní sparing partneri. Ale chcel viac. 
A to som ja zas nepotrebovala. Nie od neho. Vysvetlila som mu to, vytočil sa, následne ospravedlnil, ale je to celé na piču. Toto sa dialo na mojej oslave minulý mesiac. Odvtedy sme spolu neprehovorili.

Strácam ľudí, na ktorých mi najviac záleží a to ma mrzí. 
Aspoň že to vyrovnáva pocit, keď som s ním. 
Konečne bez otáznikov, bez "skrývania" :)

Okrem toho sa v podstate nič nové nedeje. Stále som lenivá písať, nie sú nápady a potom tu máte len moje hatlaniny, ktoré niekedy určite nemajú ani hlavu ani pätu :D 

 Zajtra idem na výstavu karikatúr kamaráta mojich rodičov, talentovaného výtvarníka, takže sa na to docela teším :)

A pozajtra zas do divadla v BA, na drámu Aj kone sa strieľajú.
Ak ste to niekto videli, napíšte mi váš názor. 
Od väčšiny ľudí počúvam iba samú chválu, tak som veľmi zvedavá, 
aký pocit to zanechá vo mne.

Na dnes asi už len pesničku od The Fray z nového albumu Helios.
Enjoy :)


1 komentár:

  1. len aby si sa netešila, že som nadobro odišla, tak sa ti pripomínam ;) stále všetko čítam, len nekomentujem, som hnusný lenivec...ale! aspoň takto dodatočne ti chcem povedať, že ti to prajem z celého srdca! a som veľmi rada, že sa to nakoniec takto vyvinulo :3
    a k tomu strácaniu ľudí...ja verím v rovnováhu v živote, že keď niečo/niekto príde, niečo/niekto iné musí odísť a je viac menej na tebe, čo si vyberieš a ako budeš spokojnejšia :)
    tak, to za moje premúdrené reči, strašne silno ti prajem, aby si bola šťastná :) a uži si výstavu aj predstavenie :)

    OdpovedaťOdstrániť