10. mája 2013

Hi.

V prvom rade, ďakujem za návštevnosť 100000!!! 
Ani si neviete predstaviť, aká som za to vďačná a vážne rada, že aj po tom, čo som občas dosť hrozná sem stále chodíte a čítate moje vypatlaniny :-)
Ste super, baby!!



Hlásim sa za po... hmmm,... dlhej dobe..
Dosť dlhej dobe.
A zas.
Už ma musíte nenávidieť.

Posledný mesiac bol dosť hektický. Po tom, ako som mala nohu v sádre, som začal konečne chodiť do školy a verte mi, vyjsť po minimálne 40 schodoch s barlami nie je ľahké. Ani vtipné. Teda, ostatným sa to samozrejme vtipné zdalo, ale mne nie, verte mi.
Po týždni aj niečo, keď som konečne odložila barle to bolo lepšie.
Horšie však boli moje známky. Bola som síce mesiac doma, ale kto by sa učil, že?
Skrátka, z každého predmetu sa mi pekne pridala buď 4 alebo 3. Som šikovná, že?
5 predmetov mi vychádza na 3 a z matiky mi hrozí dokonca 4. 
Som zo seba sklamaná, nahnevaná a opäť sklamaná.
Demi lovato- DEMI
Ale to sa už stáva, že?

Jednu informáciu sem musím hodiť. Už ste počuli nový Demčin album? Som ním absolútne unesená. Ešte viac ako sa dá byť. Ale poznáte ma, viete že nech ide o akúkoľvek info ohľadom nej, som trošička mimo.
Album je vážne perfektný, sú tam aj pomalé skladby, ale je tam dosť tanečných a rytmických pesničiek + pesnička so Cher Lloyd je vážne vážne mega pecka!! Keď kliknete na popis obrázku, hodí vás to na Youtube, kde si môžete celý album vypočuť.

Vlastne, to všetko čo vám tu vypisujem, čo keby mám rozprávať, moje ústa sú ako perpetum mobile, čiže vlastne je to = PREPÁČTE! 
Prepáčte, že zas kašlem na blog, že nepridávam pravidelne časti ani len obyčajné posraté príspevky. Ale nebudem písať nasilu. Preto sa dopredu, aj keď to urobím ešte miliónkrát, ospravedlňujem za to, keď tu niečo nepribudne týždeň, 2 týždne, či mesiac. Ale ten mesiac snáď už nie tak často.

Pamätáte, keď som tu pridávala a vypisovala obrázky ohľadom farby mojich vlasov? Niektoré, ktoré máte instagram ste to mohli vidieť, ale pre ostatné to bude novinka (i keď možno nezaujímavá). 
Všetko zelené sa vymylo a namiesto toho prišlo (bubny prosím).. ružové ombré.
Keby ste ma poznali osobne, vedeli by ste, že ja a ružová nie sme veľké kamarátky. V poslednom čase však, nehovorím že sa mi začala nejako extra páčiť, ale ľúbi sa mi ten kontrast medzi mnou a ružovou. Lebo sme ako oheň a voda, to doslova. Neviem či som oheň alebo voda... to je vlastne jedno :-) Bol to náhly impulz a vzišiel z toho fakt dobrý výsledok (odpusťte narcizmus aspoň raz :P).

V skutku sa v mojom živote neudialo nič iné. Na škole sme si mali zvoliť voliteľné predmety, ale to je určite aj u vás, ak ste na strednej. Vybrala som si konverzácie v angličtine a vo francúzštine. Som zvedavá, čo sa otvorí a čo nie. Každopádne, celkom sa na to teším.

Čo tak ešte zopár random obrázkov? Niekedy cez týždeň by mohla pribudnúť možno jednodielovka, alebo ďalšia časť Unbroken. Uvidíme, ako budú známky. Zatiaľ ma máti drží nakrátko, čiže školské knihy sú v poslednom čase moji najvernejší spoločníci.

P.S.: Nechcete mačiatko? Máme ich 9! Z okolia NR, Serede, Šoporne, Šale, Galanty alebo tak. Pochybujem že sa niekto ozve ale predsa :-)
P.P.S.: Viete niekto vysvetľovať matiku? Zn. Urgentné!







- keď sa budete nudiť, hop na stránku :-)
















Vaša školou umorená ..



8 komentárov:

  1. Ja
    ... neviem no. Rozne obdobie. Chcem aby sa to dalo do normaluu... ta ruzova ti moc ide :) :3. Potrebujem zmenu, novy ludia a hlavne nova skola. Pondelok primacky! Drz ma palce yay :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. -ďakujem Sab!
      -už v pondelok máš prímačky? fúúúha, tak to vážne držím palčiaky, ozvi sa potom, ako to dopadlo!!! :)
      -tá nová škola bude zmena jak hovado, to mi ver, aj ja sama som sa čudovala :D

      Odstrániť
  2. No pekne...prajem ti aby si si všetko opravila minimálne tak ako chceš ;)
    Vlasy sú náádherné...závisť...totálne krása...Ani ja nemusím ružovú, ale tiež sa mi v poslednej dobe začala páčiť, a myslím že mi celkom pristane xD

    Toto CD som ešte nepočula, ale určite si ho pustím....Heart Attack je skvelý,čiže to očakávam od celého albáča!

    Obrázky sú skvelé....to o tom myslení si o ľuďoch...pravda,pravda....

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. to aj ja, lebo už teraz mám cuky, či to stihnem :/ :D
      -ani nevieš ako a začne sa ti celkom páčiť, poznám :D
      -a veľa ľudí má práve ten problém, o tom to je.

      Odstrániť
  3. -aj ja som sa nejaký čas musela trepať s barlami po schodoch (40schodov), zábava to teda nebola :DD
    - s tými známkami, aj ja som na tom zle :/ teraz makať,makať, prajem ti veľ šťastia aby si si všetko čo s ti bude dať opravila
    -vlásky máš božské <3, aj ja som nejakú dobu túžila po ružovej (i keď to tiež nebola moja šálka kávy, ale proste na vlasoch sa mi táto farba páčila), máš vlásky nafarbené, alebo to máš použitý len nejaký sprej/šampón??

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. -ako hovorím, určite len pre ostatných :D čo si mala??
      -tak to aj tebe veľa šťastia!! :)
      -ďakujem :)) vieš čo, mám ich odfarbené a na tom len farebné tužidlo, ale drží sakra dobre. keby si 2 týždne nefarbíš vlasy, tak to ani tak nevymyje farbu, čiže super :)

      Odstrániť
  4. vitaj späť :) nie je pravda, že ťa nenávidím, práve naopak :) rada si od teba opäť niečo čítam :) gratulujem k zdravej nohe! som rada, že to máš už za sebou :)
    známky sú len čísla a si šikovník, takže opravíš, ešte je na to chvíľka času :)
    Demi nie je moja najobľúbenejšia, no uznávam, že sa jej album naozaj vydaril :)
    a nemáš sa za čo ospravedlňovať :) nie je chuť, tak nie je chuť, to sa stáva :) lepšie niečo ako nič ;)
    narcizmus odpustený, lebo tie vlasy máš BOHOVÉ! :O kiežby aj môj pokus o obmre vyšiel tak dobre...je to úplná pecka! ružová ti ide, darmo ;)
    matiku neviem a na mačiatko nemám priestor (navyše nemám rada mačky -_-) ale rozhodne ti držím palce, nech sa ti darí! :)(a potichu dúfam v tú jednodielovku)

    OdpovedaťOdstrániť