21. mája 2012

Vždy buď sama sebou! -56-

Od môjho 2 týždňového väzenia ubehli skoro 2 mesiace. S Megan som sa snažila tráviť čo najviac času, no skĺbiť to s učením, Harryma a chalanmi, bolo čoraz ťažšie. Sťažoval to najmä fakt, že chalani odchádzajú na 2 mesiace na turné do Ameriky. Teraz je začiatok júna, čiže letia o týždeň. Uprostred augusta priletia na 2 týždne domov, aby mohli zase v novembri ísť na európske turné. Snažíme sa na to s Harrym nemyslieť a užívať si chvíle spolu. Tak ako práve teraz. Ležali sme u nás na záhrade pod slnečníkom a z hudba sa potichu ozýval Bon Jovi. Slnko neuveriteľne hrialo, no pod slnečníkom bolo príjemne teplo. Mamka odišla za nejakým domom do Holmes Chapel, takže sme mali prakticky voľný byt. Na obed sme spolu s Alice pripravili kura a rôzne šaláty, upiekli sa hranolky a o 1 došli chalani. Sedeli sme sa veľkým stolom ako rodina, prekrikovali sa, každý sa snažil uchmatnúť čo najviac jedla. Potom sme všetko spoločne poupratovali, poumývali a chalani sa o 3 odkotúľali naspäť domov aj s Alice. Harry so mnou ostal doma, aby sme mali spoločný deň.
,,Harry?" Spýtala som sa ho, ležiac mu pod ramenom.
,,Hm?" Zdvihol ku mne hlavu a palcom mi jemne prechádzal po krížoch.
,,Čo robíte, keď máte na turné voľno?"
,,To je rôzne," usmial sa. ,,Väčšinou, keď máme medzi koncertmi len deň, tak sme zväčša v hoteli, hráme X-box. Proste blbneme, ale tak, aby sme na druhý deň neboli mŕtvy. Keď máme viac času, zvykneme sa prejsť po meste, čo najviac v tajnosti, alebo si urobíme malý výlet. No a občas si vyjdeme do baru," uškrnul sa. Nadvihla som sa na rukách a pozrela sa naňho.
,,Aha," zamrmlala som a klesla som naspäť na deku.
,,Nicole?" Nechápavo na mňa hľadel. ,,Čo sa deje?"
,,Nič, veď som sa len pýtala, čo robíte," pokrútila som hlavou a Harry sa v tom momente posadil.
,,Nicole?" Opýtal sa opäť a ja som odvrátila zrak. Pravdou bolo, že ma už dlho trápi, čo bude, keď odíde. A hociktoré dievča ho môže zbaliť a ja sa toho bojím a potom sa správam ako potrhlá. Ach, bože...
,,Často chodíte do baru?"
,,Ani nie," pokrčil plecami. ,,Nicole, haló, nerob zo mňa blbca."
,,Ja len, že tam bude veľa pekných, povoľných dievčat, vieš.. Staršie, mladšie, bude ich veľa a ja budem trčať tu," vzdychla som si. Harry sa uvoľnene zasmial a pohladil ma po líci.
,,Tak toto ťa trápi? Ty môj blázonko," zasmial sa znova a ľahol si naspäť ku mne. Moc ma však neupokojil.
,,Zlato no tak," zamrnčal Harry a prinútil ma dvihnúť zrak zo zeme. ,,Ty si moja jediná, ľúbim ťa a tým pádom pre mňa žiadna iná neexistuje!" Povedal rozhodne a pobozkal ma na nos. A presne toto som potrebovala. Cítiť a počuť, že to myslí vážne. Nie len, že sa zasmeje a mávne rukou.
,,Prepáč, som z toho na nervy," vzdychla som si. ,,Nebudeme spolu 2 mesiace a potom opäť. Neznášam dobre rozlúčky a zmätkujem," vysvetlovala som, na čo ma Harry objal.
,,Neboj sa, maličká," povzbudzujúco sa usmial. Nejako to spolu zvládneme." Prikývla som a zavŕtala som sa do jeho náručia. Z rádia zazneli tóny ďalšej skladby, ktoré Harry spoznal a začal spievať spolu s rádiom.
,,And I can´t stop loving you... Even try, I'll always be here by your side.." Usmievala som sa, pritisnutá na Harryho hruď.
,,Ostaň tu dnes spať," navrhla som Harrymu. A premohla ma pravdivosť mojich slov. Dnešný večer chcem byť s Harrym. Fyzicky, psychicky, ako sa len dá.
,,Môžem?" Usmial sa Harry.
,,Práve som to povedala," štuchla som doňho. A v tom momente na slnečník dopadli prvé kvapky. Pribúdali ďalšie a ďalšie a vydávali klopkavý zvuk.
,,Niečo to muselo pokaziť," vzdychla som si a rozosmiala som sa. Posadila som sa a následne som sa postavila von do dažďa.
,,Pokaziť? Vyzeráš viac ako spokojne," smial sa Harry a rozbehol sa ku mne. Oblapil ma okolo pásu a spoločne sme sa roztancovali ako malé deti. Bosé nohy sa mi zabárali do mokrej trávy a postupne som ich mala špinavé aj od hliny. Kvapky dažďa mi dopadali na telo a tvár a ja som sa nikdy necítila voľnejšia.
,,Poď dovnútra, začína to vyzerať ako poriadna búrka," zakričal mi do ucha Harry, práve vo chvíli, keď sa ozval ohlušujúci hrom. Uvedomila som si, že dážď prestal byť príjemný a osviežujúci, ale že pichá a nepríjemne šlahá. Zdvihol sa vietor a sem tam sa ozval hlasný hrom. Rozbehla som sa pre deku, zatiaľ čo Harry sa montoval so slnečníkom, ktorý nie a nie sa zložiť.
,,Kašli na to!" Zakričala som na ňho, keď sa na oblohe objavil prvý blesk. Odjakživa som mala strach z bleskov. A keďže slnečník bol kovový, dosť ma to desilo. Celý mokrý Harry prikývol a z tváre si odhrnul takmer rovné kučery. Spoločne sme vbehli dovnútra a rýchlo za sebou zatvorili dvere.
,,To teda je," odfrkol si Harry a rýchlo sa vyzúval. ,,Z toho ešte bude poriadna búrka," skonštatoval a šiel do kúpelne, kde zo seba zvliekol tričko aj nohavice. stál predo mnou len v boxerkách a ja som sa aj po takmer polroku s ním nevedela vynadívať na jeho telo.
,,No čo, priťahujem ťa?" Zakrútil predo mnou zadkom a smiešne krčil obočie.
,,Vieš čo," rozosmiala som sa a drgla doňho, ,,radšej zalez do sprchy a osprchuj sa!"
,,Vykonám, madam," zasalutoval a ja som za ním zavrela dvere. Vyšla som hore do izby, kde som zo seba taktiež zvliekla mokré veci a hodila ich do lavóra. Zo skrine som si vzala suché veci a uterák a vybrala som sa do kúpelne. Výhoda nového domu bola, že tu boli dve kúpeľne. Vo chvíli, ako je táto sa to vyslovene hodí. Nechala som na seba tiecť teplú vodu a poriadne som sa umyla. Oholiť si nohy mi tiež neprišiel ako zlý nápad. Nakoniec som sa celá utrela a obliekla si suché veci. Zišla som dole po schodoch, kde sa z kúpelne, kde bol Harry ozýval hlasný spev.
,,We are the champions, we are the champions!" Spieval si z plného hrdla Harry. Rozosmiala som sa a vošla som do kúpelne, že nájdem niečo pod zub. Zo skrinky som vybrala tyčinky a spod drezu som vytiahla fľašu koly.
,,Nicole!" Ozval sa Harryho hlas a tak som za ním išla. Opatrne som otvorila dvere a našla som ho stáť uprostred kúpelky s uterákom omotaným okolo pásu.
,,Čo je?" Spýtala som sa, snažiac sa nerozutekať sa mu do náručia.
,,Nemám si čo dať na seba," rozhodil rukami.
,,Aha," poškrabala som sa na hlave. ,,Na to som nemyslela," pokrčila som ramenami. ,,Počkaj, skúsim ti niečo nájsť," nechala som ho tam vybehla som do izby. Rýchlo som sa prehrabávala v skrini hľadajúc nejaké voľné veľké tričko, no bezúspešne. Potom ma však niečo napadlo. Otec sa tu pred pár dňami zastavil a doniesol mi darček zo Španielska. Veľké tričko s potlačou, ktoré som ešte ani nestihla vybaliť. Išiel tam s tetou a jej rodinou. Nerozhodne som sa postavila pred skriňu, ale bolo mi jasné, že nič na nohy mu tu nenájdem. Trenky mu budú musieť stačiť, mykla som plecami a zbehla som.
,,Tu máš, nič lepšie som nenašla. Ale na nohy ti budú musieť stačiť trenky," usmiala som sa a hodila som mu tričko. Ako som si všimla, trenky si už stihol dať na seba a keď na seba navliekol tričko, dielo bolo dokonané.
,,Neskús sem ísť, kvapká ti z vlasov!" Zhrozila som sa, keď sa pohol smerom k obývačke.
,,A čo jej mám prikázať aby sa stopla?"
,,Skús si ich vyšúchať, ty trubkoš," zasmiala som sa a zaviedla ho naspäť do kúpeľne, kde som mu sušila vlasy. Keď ich už nemal také mokré, vzala som fén a pustila sa do roboty.
,,Bože, máš tak veľa vlasov," odfúkla som si a prehádzala mu rukou pomedzi kučery.
,,Ktoré ma robia tak veľmi atraktívnym chlapcom, že?" Rozosmial sa, za čo si odo mňa vyslúžil capnutie po hlave.
,,No poď ty môj atraktívny chlap," dala som mu pusu a cestou do izby som zobrala tyčinky a kolu.
,,Nepozrieme si nejaký film?" Spýtal sa Harry a už sa pustil do prehrabávania mojej zbierky DVDčiek. Polovicu sem priniesol on, keďže voľné víkendy trávil zväčša u mňa.
,,Videla si Tiene Toskánska?" Spýtal sa so zdvihnutým obočím a v ruke držal akési DVDčko.
,,Nie," pokrútila som záporne hlavou a Harry to zapol. Usalašila som sa na posteľ a oprela sa o stenu. Po chvíľke sa ku mne prišuchtal Harry, odtiahol ma, aby mi okolo ramien vedel dať ruku. Keď hlavný hrdina začal opisovať dievča, ktoré miluje, cítila som, ako mi Harry jemne hladí chrbát. Pozrela som naňho a ucítila akýsi elektrický prúd, ktorý mnou prešiel. Sedeli sme takto veľa krát, no nikdy to nebolo takéto,.. iné.
,,Vlasy jemne vejúce vo vánku farby medoviny, sa krútili okolo nádhernej tváre. Oči mala tajomné, no opatrné. Rozprávali svoj vlastný príbeh, ktorý vedel prečítať len málokto. Rukou s rukavičkou si pohladila tvár. Och, byť tak tou rukavičkou a dotýkať sa jej tváre," zašepkal a zároveň ma pohladkal ma líci. Pousmiala som sa a priblížila som sa k nemu. Opatrne, až bojazlivo som mu pritisla pery na ústa a prisunula som sa k nemu. Harry sa pousmial a chytil ma okolo pásu, aby si mi silnejšie pritiahol k telu. Nebol medzi nami žiadny priestor. Bola som len ja a on. Jemne som mu prešla jazykom po dolnej pere a on vzdychol. Ruky som mu zaplietla do vlasov a obkročmo som si naňho sadla. Keď sa prstami zachytil o lem trička, pozrel na mňa s otáznikmi v očiach. Prikývla som a nechala sa vyzliecť. tričko z Malorky nebolo potrebné a tak letelo do stredu izby. Pomaly bozkávajúc mi krk, postupne zišiel až do priehlbinky medzi prsiami. Slastne som zaklonila hlavu a opäť sme sa začali bozkávať. Cítila som, ako mi postupne opúchajú pery a páčilo sa mi to.
Keď som cítila, že sa pohráva so šnúrkou na nohaviciach, na celom tele mi prešli zimomriavky. Harry si to všimol, zasmial sa a pomaly mi zvliekol tepláky. Obkročmo som si naňho sadla, zatiaľ čo jeho pery boli všade. Zacítila som, ako sa tlak na chrbte uvoľnil a podprsenka letela preč. Ostýchavo som si pošúchala plecia a nechala sa bozkávať. Harry to očividne vycítil, pretože sa dostal na úroveň mojich očí a šepol: ,,Si krásna, Nicole." Vzhľadom k predchádzajúcim bozkom bol tento neuveriteľne sladký a jemný. Prstami som sa mu zachytila o kraj treniek a snažila sa ich dať dole. Noha sa mi však zakrútila do paplóna a tak som pristála na Harrym. Rozosmial sa a prevliekol si boxerky cez nohy. Stále s úsmevom na perách ma jemne položil na posteľ a ľahol si nado mňa. Bála som sa, opäť som sa tak veľmi bála a pritom som po tom tak veľmi túžila.
Keď sa naše telá spojili, z úst sa mi vydral vzdych. Pritiahla som si ho bližšie a nechty som mu zaryla do chrbta. Sykol, no začal ma bozkávať na krku. Dvihla som mu hlavu a pobozkala ho. Telá sa akoby súčasne začali pohybovať, nepotrebujúc nič, len toho druhého. Vedela som, že sa to blíži, no aj tak ma prekvapila intenzita. Pritisla som si tvár o Harryho priehlbinku na pleci a snažila som sa nekričať. Harry tú snahu vynaložil tiež a tak si skryl tvár do vankúša. Spokojný sám so sebou ma pobozkal a dychčajúc si ľahol vedľa mňa. Usmiala som sa a ľahla som si na jeho hruď. Cítila som, ako sa obidvaja chvejeme a tak som cez nás prehodila vankúš. Prstami som sa hrala s jeho kučerami, na čo sa zdvihol a zahľadel sa mi do očí.
,,Ľúbim ťa, vieš to?"
,,Viem," usmiala som sa a opäť som ho pobozkala. ,,Aj ja teba," prikývla som a opäť som sa zavŕtala do perín. Nohu som si prehodila cez tú jeho a on povedal: ,,Ak sa teraz pohneš, zabijem ťa." Uvoľnene som zavrela oči a dýchajúc temer zároveň s Harrym som zaspala.

---> z pohľadu Harryho

Nicole sa mi hrala s vlasmi a ja som sa cítil neskutočne fajn.
,,Ľúbim ťa, vieš to?" Spýtal som sa jej, na čo sa usmiala.
,,Viem," pobozkala ma. ,,Aj ja teba," prikývla a klesla do perín. Cítil som, ako sa pohla a nohu si prehodila cez tú moju nohu.
,,Ak sa teraz pohneš, zabijem ťa." Varoval som ju. Po chvíli som sa opatrne nadvihol a zistil som, že zaspala. Bola tak neskutočne krásna. Medené vlasy mala rozprestreté okolo tváre ako anjel a čelo čudne skrčené. Z druhého konca izby sa ozvalo najprv vibrovanie a potom sa ozvala skladba. Rýchlo som sa postavila nahý som prešiel k stolu, z ktorého som schmatol telefón. Na displeji blikalo Mamka a tak som to dvihol. Inokedy by som si to nedovolil. Možno ešte pri Alice a chalanoch.
-Áno?- Spýtal som sa pošepky a mobil som si vložil medzi ucho a rameno. Zo zeme som si vzal spodky a snažil som sa nasadiť si ich bez toho, aby som spadol. Neviem prečo, ale volať s Nicolinou mamou a byť pri tom nahý? Cítil som sa neuveriteľne čudne. Keď sa mi na piaty krát podarilo strčiť nohu do otvoru, vyšiel som na chodbu.
-Nicole?- Spýtala sa prekvapene jej mama.
-To som ja Harry, Nicole spí.- Vysvetlil som a oprel som sa o zábradlie pri schodoch.
-Si u nás? No, veď to je jedno. Len som chcela, že kvôli tej búrke budem musieť prespať v Holmes Chapel. Odkáž to potom Nicole.-
-Odkážem, nebojte.- Uistil som ju.
-A Harry. Nad chladničkou v skrinke sú položené nejaké libry. Objednajte si nejakú pizzu, keď tak.- Ako na povel mi zaškŕkalo v žalúdku.
-Dobrý nápad, Rose. Ďakujem.- Usmial som sa a po chvíli som zložil. Po pár dňoch ako sa sem presťahovali mi Nicolina mama povedala, že ju kľudne môžem volať Rose. Povedal som si prečo nie, aspoň to bude familiárnejšie. Zišiel som dole a zo stola som si vzal svoj telefón. Objednal som nám veľkú pizzu a vybehol som sa obliecť. Zapol som si telku a čakajúc na ňu som prepínal kanály.

11 komentárov: