25. októbra 2012

You need to wake up if you want to dream.

V prvom rade: ĎAKUJEM za neuveriteľných 70.tisíc návštev na blogu! Veľmi si toho vážim. A viem, že vzhľadom na to, čo ste si práve prečítali pred pár sekundami vám toto príde hnusné. Ale návštevnosť je podľa mňa dostatočná, takže by sme sa mohli dohodnúť že aspoň 5 komentárov keď nebude pod poviedkou (iba pod poviedkou, tieto moje drísty netreba), tak ďalšia časť nebude, platí? Aspoň sa aspoň troška dozviem, ako vám na poviedke záleží. Prepáčte, ale potrebujem len o trošku väčšiu odozvu :-)


Pesničku od Fall Out Boy vrelo odporúčam, maximálne som sa na ňu zmotala. Ide mi už skoro týždeň vkuse a zatiaľ ma neomrzela. 

Včera som došla z angličtiny, počas a po ktorej som bola "kapánek" zmätená zo svojich vlastných pocitov. Ale k veci. Prišla som domov a zapla som si Mtv, veď čo ak tam ide AJ niečo normálne. A čo práve nešlo? MTV rocks! Happy som bola ako blcha. Pridať hlas na plné gule a nechať znieť domom Bring me the horizon, Foo fighters alebo Enter Shikari nie je na škodu! Síce ma zhučali, nech to dám tichšie, ale vychutnala som si to aj potichšie. Vždy ma poteší, keď niekde také niečo hrajú, ThanksGod!!!!!!
Keby nemám strýka, ktorý tento typ hudby počúva od 16 a to má teraz 25, tak neviem čo robím. Pamätám si, ako som mala 11 a boli sme u babky. Nikdy som nechápala, ako môže mať izbu polepenú takými čudnými týpkami. Teraz? U mňa je to skoro také isté. Keď sme zvykli sedávať na dvore a strýko Baláž sa išiel sprchovať, celá Kráľová nad Váhom počula, že sa sprchuje. Pekne krásne si zobral CD prehrávač a úplne na plno (keď tým myslím naplno, tak myslím ešte viac) si pustil hudbu. A ja som bola v šoku, ako taký hnus môže počúvať. Linkin Park, Blink 182, Sum 41, Korn, Limp Bizkit či Papa Roach. Božééé, veď teraz pre mňa tie skupiny znamenajú všetko. 

Punk, rock, hardcore a nebudem tu všetko vypisovať lebo tých odtieňov je fakt veľa (zoberte si, že už Len Linkin Park sú zaradení do nu-metalu, pchéé), som začala počúvať asi pred 2,5 rokom. Bola som v kúpeľoch a jediné, čo som počúvala bol depresívny rap. Zhrozené? Nevadí :D .. Bola tam moja veľmi dobrá kamarátka, ktorá mi postupne toto púšťali. Každé ráno sa chodbami nášho "domu" niesol Linkin, Simple Plan alebo Paramore. Oooo,, zlaté dobré časy. A potom to už išlo. Keď si strýko púšťal hudbu, už som nekrčila nosom, ale nadšene som si pokyvkávala hlavou. 
Aký štýl hudby počúvate? Poprípade, aké sú vaše obľúbené skupiny a čo si myslíte o ostatných druhoch hudby?

Ja osobne nemám nič proti žiadnemu druhu hudby, i keď rap a hip-hop vyslovene nemusím. Iba zopár skladieb sa mi páči. DnB som počúvala aj ja, keď som mala 12, to boli inéééé motačky. No a pop, RnB počúvam aj dnes, veď pri tom sa najlepšie depkuje, veď to poznáme. (či nie??!)



Ojoooj, čo by som ja dala za takúto izbičku krásnu :)


Kto by nechcel takýto malilinký kľúčik, ktorý otvára každé dvere? Každé tajomstvo, každé nedorozumenie? Ak hej, postavte sa do rady za mňa!


Je mi ľúto, že nie som to, čo si chcel.

Neviem či sa vám chce počúvať tieto moje výplody z hlavy, tak to radšej ukončím, dobre? Ide jeseň, všade je žlto, hnedo, oranžovo a mňa ide udusiť od blaha že budúci týždeň má byť cez deň 5 stupňov a v noci aj -10, mehehee.

Vaša Ang.

4 komentáre:

  1. Mwahahaha -10 :D izicka je taka prazdna :(( styly co pocuvas su presne tie co pocuva spoluziacka ! Presne toto :D a juuuj na foo fighters som vyrastala ! Brat mi to pustal a este aj red hot chilli peppers a sem tam aj fall out boy ci boys? Neviem uz ale idem pustiit :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. je prázdna, ale aspoň tam nie je veľa miesta, kde môže byť prach. ja mám plnú izbu poličiek a ide ma z toho picnúť :D pusti, pusti :)

      Odstrániť
  2. Júj, za tento príspevok ťa veľmi ľúbim :D Je veľmi ťažké (aspoň v mojom okolí) nájsť ľudí čo majú taký skvelý vkus na hudbu, ako ty. Keď sa už pýtaš, ja preferujem indie-rock a alternatívny rock. Napríklad taký Linkin Park a Paramore počúvam tiež, aj Blink182. Ale mojími srdcovkami sú Arctic Monkeys (neviem, či poznáš - skoro nikto ich nepozná teda :D). Tí chalani sú bohovský. Alebo najnovšie aj The Subways alebo Walk The Moon. Taká svieža hudba :) Najnovšie ma berie alternative. Absolútne milujem NIE mainstreamovú scénu! ( Nina Nesbitt, Bon Iver, Florence +The Machine) :) som sa rozkecala nejako, nie? :D No tak som ťa aspoň trošku ponudila svojimi názormi... :) x

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ani mi nehovor, ani u nás nie je až tak veľa ľudí a keď tak sú to ľudia sktorými nikdy nenadviažem rozhovor :D Arctic Monkeys nepoznám, ale píšem si do zoznamu (ktorý nemám) a vypočujem si ich :D Florence má podľa mňa úplne úžasný hlas, taký až tranzový, ak chápeš čo chcem povedať :D já som len rada! kľudne sa rozkecaj zakaždým :D

      Odstrániť