10. apríla 2012

desiaty apríl dvetisícdvanásť

Takže, čo dnes? A zajtra? Nemám najmenšie poňatie. Ja viem, že nezvyknem písať takéto výlevy, ale dnes to viacmenej potrebujem. Sedím za stolom, rozmýšľam, pozerám na novú fotku Niallera z Brava a je mi celkom fajn. Čakám na Hotel Paradise a čakám na to, aké nervy mi Rómeo opäť urobí.

Po kapánek brutálne hádke s mamou mám náladu opäť na bode 0. Ako vždy.. Zároveň mám dobrú náladu, pretože som tú hádku vyhrala, a mám nafarbené vlasy :) Síce za podmienky, že bude z písomky z Chémie 1, ale to nejako dám. Verný spolusediaci pomôže. (Tomi, ak ma teraz vidíš, počuješ alebo čokoľvek, nauč sa to prosím ťa!!)

Dnes ráno ma pekne zobudila mamka pred 9, že mám dať pozor na brata lebo ide do práce. Tak super, povedala som si. Šla som sa vyvaliť pred telku, kde na moje obrovské prekvapenie dávali rozprávku môjho mládí (vravím ako nejaká starenka) = Mach a Šebestová a Kouzelný telefón, či ako sa to volá. Smiala som sa, ako som sa zvykla smiať keď som bola malé ucho a netrpezlivo čakala, čo pes Jonatán vyvedie :) Odišla som na záchod a keď som došla, bežal Disney Chanel s akýmisi bojovými sračkami (pardon za výraz), a na otázku prečo to brat prepol povedal, že ho to nebavilo. Ostala som čumieť, ale nechala som to tak. Dnešné deti nenapravíte.

Takže som sa pekne krásne odšuchtala k notebooku a zapla internet. A čo nenájdem. Hazza s tehličkami. Hazza s foťákom v ruke. Zayn bez trička na lodi. Louis bez trička na lodi. Liam bez trička na lodi. A môj Niallerko si kaprí v šiltovke mikine a je mu fajn. To inak nepochopím, v jednom momente sú v bundách a niektorí (Hazza a Lou) dokonca v čiapkach a v druhom momente majú na sebe pár centimetrové plavky. Povedzte mi že som blázon, ale to nejako nesedí, nie? :P Tu je zopár fotiek, ak by niekto, čo pochybujem, premeškal tieto najviac ultra sexi fotky zo Sydnes :)




Áno, robí to čo si myslíte že robí :D




Tak to je pre dnešný výlev odo mňa všetko, dobrú noc :) Zajtra popridávam nejaké časti :)

2 komentáre:

  1. a na akú farbu, ak sa smiem spýtať??? Ja zvedavý človiečik a tie fotky som dneska ráno pozerala... a najviac sa mi ráta ten Liamov face... =D =D

    OdpovedaťOdstrániť