26. augusta 2012

Vždy buď sama sebou! -71-


(31.12. 2012, Silvester)

,,Louis, ty si vážne myslíš, že ťa v takomto stave pustia na Eiffelovku?" Rozchichotala som sa, keď sa Louis potkol o obrubník a takmer spadol na zem.
,,Veď mi nič nie je," bránil sa s takou vervou, že keby som nevedela koľko toho vypil, tak mu aj uverím.
,,To určite" uškrnul sa Zayn. Ten sa suverénne držal nad vodou a ruka v ruke s Perrie za nami pomaly išli. Vlastne, okrem mňa, Louiho, Nialla a Harryho tu nebol nikto opitý. Vlastne,.. héj!! Neboli sme opitý, iba sme boli v nálade.
,,No poď zlato, ideme na Eiffelovku," prišla k Louimu El a chytila ho za ruku. To u mňa odštartovalo nový záchvat smiechu.
,,Nesmej sa, aj ty si poriadne chytená," štuchol ma Harry. On ani nemal až tak vypité. Pil, to hej, ale ani zďaleka nie toľko, ako my.
,,Iba trošku," pousmiala som sa a rozšafne som mu vtisla pusu na líce.
,,Chutíš po vodke," rozosmial sa Harry.
,,Čím to bude?" Žmurkla som naňho. Trmácali sme sa ulicami Paríža a pomaly ale isto sme sa blížili k Eiffelovej veži, ktorá bola dnes, na Silvestra, neuveriteľne krásna.
,,Rýchlo poďme hore," súrila nás Dan. ,,O pol hodinu je Nový rok, nesmieme to zmeškať," pridal sa Liam. Zdesene sme sa na seba pozreli a  rýchlym krokom sme liezli hore. Keď sme konečne zbadali posledný kus schodiska, vydýchli sme si. Ako kopa smiechu, štuchania a výskania sme sa pretlačili k zábradliu. Tu hore, boli ľudia snáď z celého sveta. Veď, kto by nechcel Nový rok osláviť na Eiffelovke?
,,Už len zopár minút," oznamovala nám natešene El.



Hľadela som na vysvietený Paríž. Pár minút pred Novým rokom bol ponorený do ticha, ktorým sa nieslo očakávanie. Očakávanie nad novými predsavzatiami, novými láskami, úspechmi v práci, smútkom, nových priateľov.. Skrátka očakávanie vo všetko, v čo v ten okamih veríte.
,,Už iba minúta," zajačala mi Perrie do ucha. Harry, ktorý ma dovtedy objímal zozadu, si ma k sebe otočil a v očiach mal presne to, o čom som písala. Očakávanie.
,,Nicole, potrebujem sa ťa niečo spýtať," hovoril horúčkovito.
,,Pýtaj sa," odpovedala som mu s úsmevom a sledovala paru, ktorá sa mi valila z úst. ,,Harry?" Spýtala som sa ho, keď bol ticho.
,,Nicole Mansenová, vezmeš si ma v Novom roku?" Kým som stihla reagovať, všetci už odpočítavali.
,,Sedem, šesť, päť, štyri," rýchlo som sa pridala, ,,tri, dva, JEDEEN! Šťastný Nový rok!!" Ozývalo sa odvšadiaľ. No ja som mala oči iba pre Harryho, ktorý na mňa hľadel a čakal na odpoveď.
,,Áno!" Zakričala som a skočila som mu do náruče. Okolo nás bolo počuť ohňostroje, buchot, jasot, všetky zvuky, ktoré sú spojené so Silvestrom. Vášnivo ma bozkával, cítila som, ako mi od toľkých bozkov opúchajú pery. A zrazu bol fuč a na líci som cítila iné pery.
,,Happy New year!" Kričal mi Louis do ucha. Zrazu sa okolo mňa vystriedali všetci. nestíhala som reagovať. Zayn, El, Perrie, Liam, Danielle, Niall a opäť Harry, ktorý na mňa pozeral pološialeným pohľadom.
,,Na niečo sme zabudli," pousmial sa a z vrecka vytiahol malú škatuľku potiahnutú červeným saténom. Do očí sa mi nahrnuli slzy a bez slova som nechala Harryho, aby mi stiahol rukavicu na ľavej ruke. Pocítila som, ako mi niečo studené kĺže po prste. Zahľadela som sa na drobný prstienok a nevedela som, čo mám povedať. Len som sa pozrela na Harryho a dúfala, že mi z očí vyčíta tú lásku, ktorú som nebola schopná vyjadriť ani skutkami, ani rečami. Asi pochopil, pretože sa mi prisal na pery. Ale bol to iba krátky bozk. Bozk nového začiatku.
,,Musím zavolať mame," odtiahla som sa nakoniec.
,,Aj ja by som mal," vytiahol z vrecka telefón a podišiel trocha ďalej. Rýchlo som odišla od najväčšej masy ľudí, aby som aspoň niečo počula a snažila sa nepozerať na prsteň, ktorý na mňa kričal KRIČ OD RADOSTI! Ale ja som sa ovládla a radšej sa sústredila na to, aby som vytočila to správne číslo.
-Mami? Šťastný Nový rok!- Zakričala som do telefónu, pretože ohňostroje dosiahli maximum hlasitosti.
-Aj tebe, dcérenka!-
-Hádaj čo?-
-Áno???-
-Som zasnúbená!- Vykríkla som a do očí sa mi opäť nahrnuli slzy.
-To.. vážne? Harry ťa požiadal o ruku?-
-No nie mami, bol to Niall!- Prevrátila som očami.
-Gratulujem, zlatko! Dám ti Alice.-
-Séégra, Šťastný Nový rok!- Výskala v telefóne Alice, až som si ho musela odtiahnuť od ucha.
-Aj tebe, drobec!-
-Počula som dobre?! Mám zasnúbenú sestru?! Moja sestra bude Nicole Styles?!-
-Áno, počula si dobre,- smiala som sa. Takým tým šťastným smiechom.
-Ja tomu neverím- smiala sa.
-Tak tomu uver! Volám ostatným ségra, ahoj!- Zrušila som ju, keď sa mi aj naďalej smiala do ucha. Obvolala som všetkých. Naozaj všetkých. Baby z volejbalu, Lauru, Megan, Sarah, volala som otcovi aj Gemme. Snáď všetkým ktorých poznám a snáď aj tým, ktorých nepoznám.
,,Ideme oslavovať!" Zgrupili sa všetci okolo ma. ,,Poznám jeden super klub," ozval sa Harry.
,,Tak poďme na to, nie?!" Uchechtla som sa a vyskočila som Harrymu na chrbát. Verte mi, ak nám cesta hore trvala takmer polhodinu, dole snáď aj celú hodinu. všetci sa tlačili dole do ulíc Paríža, aby si mohli naplno užiť atmosféru osláv. Všetci sa objímali, vykrikovali, nad hlavami nám búchali neúnavné ohňostroje.
,,Milujem vás! Milujem Paríž!" Kričala som a a smiala som sa na plné hrdlo. Niall s Louisom predvádzali akýsi čudný tanec a my sme sa na nich išli ušťať. Prisahá Bohu, nikdy by som nebola verila, že dokážem byť takáto šťastná. Ale dnes, som šťastie cítila všade. Na každom kroku. Prelievali sa ponad okraje chodníkov, kolovalo mi v žilách,.. Bolo všade. Celý svet bol v tomto momente šťastný ako jedna obrovská blcha.

Harry nás zaviedol k akémusi klubu menom !Bleezer! Tlačilo sa tam strašne veľa ľudí a všetci sa snažili dostať dovnútra.
,,Ľudia, tam sa nedostaneme," krútila som hlavou.
,,Len počkaj," usmial sa Harry samoľúbym úsmevom, na chvíľu sa vzdialil a ani som sa nestihla 10 krát nadýchnuť a boli sme vo vnútri.
,,Ide o konexie," smial sa Harry na mojom výraze.
,,A ty ich zneužívaš! Ale dnes mi to absolútne nevadí," uškrnula som sa. ,,Tak ľudia, čo si dáte?" Opýtala som sa a vybrali sme sa s Niallom a Zaynom nakúpiť drinky.
,,3 mojitá, 4 vodky s džúsom, 1x Sex on the beach a raz,.. čo to Liam chcel?" Otočila som sa s otázkou na Zayna.
,, Tuším Absolut Blue Moon," pokrčil plecami. Fajn, to by sme mali.
,,A jedno Absolut Blue Moon," zakričala som na barmana. Keď všetky nápoje postavil predomňa, vzali sme 2 tácky a na nich sme to bez ujmy dotrepali k nášmu stolu. Neviem, ako sa nám to podarilo, ale nesťažujem sa.
,,Liam, čo v tom máš?" Spýtala som sa Liama, keď si s chuťou odpil z modrého nápoja.
,,Vodka, Blue Curaccao a ananásový džús," usmial sa a posunul mi pohár, aby som si trocha odpila.
,,Mmm, dobré to je," uznala som.
,,Kašlite na ochutnávanie, ideme na parket!!" Vyskočili zo sedačky Dan, Perrie a všetkých nás rad radom povyťahovali na parket. Nevedela som, kto ma drží okolo pásu, nevedela som, kto ma vykrúca, nevedela som čia som. Tancovali sme dlho. Keď sa postupne začali trúsiť späť k stolu, boli sme všetci spotení ako myši. Keďže o alkohol núdza nebola, neustále sme ho totiž dopĺňali, nikto nebol smädný a všetkým bolo fajn. Až príliš fajn, ako som so smiechom sledovala. Aj ja som bola opitá. A poriadne.
,,Budeš Nicole Styles," šepkal mi do ucha Harry a bozkával ma.
,,Si opitý," odsunula som ho so smiechom.
,,Nemôže ti tvoj snúbenec šepkať pekné slovíčka do uška?" Smial sa opito a drsne ma hladil po bokoch.
,,Môže, ale nie, keď má v sebe vyše 3 promile," dala som mu pusu a postavila som sa. V bundy som vyhrabala telefón. Keď som pozrela na hodinky, boli temer 3.
,,Ľudia, nezabalíme to tu? Sú 3 hodiny," oznámila som im.
,,Aké balenie? Všetci sme niekoho zbalili už! Okrem Nialla samozrejme," rehotal sa opito Louis a ja som sa tiež musela smiať. Rozšafárený Niall mu frnkol po nose a na dôvažok si dal poriadny glg zo svojej vodky.
,,Urobíme after party na hoteli!!"  Presviedčala som ich.
,,Si mala skôr povedať," pretočil očami Lou a postavil sa. Zrejme tento argument zabral, keďže sa postavili všetci, podopíjali čo sa dalo a opäť sme sa vybrali do tej zimy.
,,Ja v tejto zime nejdem," striasla sa El a na jej stranu sa pridal aj Niall, Dan a Liam.
,Zavoláme taxík, no bože!" Harry sa snažil vytiahnuť mobil z vrecka, no padol mu na zem.
,,Ooops," smial sa a keď sa poň zohol, skoro sa.. spadol aj on sám.
,,Daj mi ten mobil," smiala sa na ňom El a sama a zavolala taxík. Kým sme naň čakali, Niall začal rozprávať o trapasoch, ktoré povyvádzal, keď bol on opitý. Smial sa na nich 3x viac, ako sa hodilo, no nevadí. Pri niektorých musím priznať, že som skoro cvrkla. Neviem, koho trebalo viac ľutovať, či tých ľudí, alebo chúďa opitého Niallera. Potom začal rozprávať Harry, Perrie a Zayn.
,,Sta... Stačíííí!" Rehotala som sa a krížila som nohy, lebo by som si asi cvrkla. Keď som sa snažila chytiť dych, pristavili sa k nám 2 taxíky, do ktorých sme sa za hromadného ujúkania a rehotu všetci napchali. Zastavili sme sa v akomsi obchode pri hoteli a dokúpili sme potrebné fľaše. Nebolo toho vôbec málo. Vodka, tequila, k tomu citróny a soľ a zase veľa vodky. Všetko sme nanosili do taxíka a ignrorovali sme taxikárov zdesený pohľad. Prišli sme na hotel a after party sa mohla začať.

-o 2 hodiny neskôr-

,,Dan, poď mi s ním pomôcť!" Fučala som a a snažila som sa dostať Zayna do aspoň trošku normálnej polohy. Rýchlo ku mne priskočila a rýchlo sme ho zaviedli do svojej izby, kde už odfukovala Perrie.
,,Ešte nechcem.. After party," brblal nezrozumiteľne.
,,Ty si s afterparty skončil," zasmiala som sa a spoločne sme ho položili na posteľ. Toto isté sme zopakovali s Niallom, Louisom a s El. Liam bol ako-tak triezvy a tak nám pomohol aj on. No a mne ostal Harry.
,,Zlato," drgla som ho, keď som za sebou zavrela dvere a našla ho skrčeného na gauči objímať fľašu. Pousmiala som sa a vybrala som mu ju z náručia. Pomrvil sa, zvraštil tvár a postavil sa.
,,Je mi.. zle," zabublal a rýchlymi opitými krokmi utekal do kúpeľky. Kľakol si na kolená, predklonil sa a začal vracať. Nebudem opisovať detaily, to vám asi nevadí, že? Otvorila som okno, aby som vyvetrala zápach a držala som mu kučery, ktoré mu padali skoro do polky tváre
,,Je mi strašne zle," krútil hlavou a objímal záchodovú misu.
,,Lebo si pil jedno cez druhé," hladila som ho po chrbte.
,,Ale.." Chcel protestovať, no nový príval zvratkov mu vzal slová z úst.
,,Šššš," tíšila som ho a sedela s ním, až kým sa mu žalúdok neupokojil aspoň natoľko, že nezvracal. Opláchla som mu tvár vodou, so spoločnými silami si vypláchol ústa a ťažkopádne prešiel k posteli. Keď som ho pohladkala po tvári, celý horel.
,,Harry, si horúci ako krb," šepla som, no nereagoval.
,,Je mi teplo," zastonal po chvíli. Celý sa triasol a ja so nevedela čo robiť. Striedavo som mu prikladala studený uterák na čelo, striedavo som ho prikrývala, keď mal triašku. Keď to okol 6 ráno prestalo a Harry zdanlivo kľudne spal, unavene som klesla do postele vedľa neho. Alkohol zázračne vyprchal a ostala len číre vyčerpanie. Okamžite som zaspala, oblečená tak, ako som bola.

6 komentárov:

  1. Nicole Styles !!! ... tak úžasne a krásne to znie :) .. ten konéééc :O bojím še :(

    OdpovedaťOdstrániť
  2. :) nádherné :D Raz aj ja s nimi budem oslavovať Nový Rok :D ach, už sa teším :D Dokonalé to je, len nezabi nám Harryho prosím ;D

    OdpovedaťOdstrániť
  3. Och, ja ten tvoj štýl písania úplne žeriem! :D Už aj ja som z toho opitá, keď to čítam!! :D Nech je Hazza v poriadku, anjelik, bude všetko v poriadku, že?? -_- Milujem túto poviedku! :**

    OdpovedaťOdstrániť
  4. cíí matko skákavá...toto je úžasné! opisy sú najdokonalejšie! Milujem ťa a toto tiež. Je mi luto, že sa to skončí :( Nech je Hazzino zdraví :)♥

    OdpovedaťOdstrániť
  5. wááááááááu!! práve som prečítala časti od 64-ky až sem :D skôr som nestihla a musím povedať, že sú dokonalé!! úplne najlepšie, spolu sú strašne zlatí :) geniálne píšeš, milujem to :D ach, tí alkoholici :)

    OdpovedaťOdstrániť
  6. heh krásny silvester.. Nicole Styles.. úplne krásne meno :).. a ten koniec... dúfam že Harold bude v pohode.. :) teším na dalšiu

    OdpovedaťOdstrániť