28. júna 2012

Deň pred dňom D :)

Dnes sme mali v škole akúsi oficiálnu školskú rozlúčku. Nech už tvrdím, ako tvrdím, že mi ľudia nebudú chýbať,.. tak mi budú SAKRA chýbať! Jéééžiš, zas ma chytá sentimentalita,.. nenávidím ju.


9.R- ako sme sa nazývali, Retarďáci :)

Toto je môj potterovský parťák Maťo. Keď my sme sa začali rozprávať o HP, nikto nevedel o čom a ja som to milovala :D Prečo  píšem v minulom čase? Ideme spolu na strednú, snáď v tej istej triede :)
 Dominička s malinkou Leou (rok aj 77 dní). Odkedy bola v škole s našou bývalou bývalou triednou učiteľkou (btw, jej mamka), bosé sme s ňou behali po chodbe a robili héééj-rup. Na nezaplatenie to jej "ete" :)
 A tu osobne menovaná, ja, s Dominičkou, osobne menovanou vyššie :D Fotka trošku nevydarená, kvôli môjmu rehotu, lebo tam Maťo, strčil topánku. Vidieť ju :D Fotky nás 2 snáď nikdy neboli dokonalé, vždy tam bola nejaký grimasa alebo čo :D Blázon môj :)

Kde sa niečo deje, tam bola Halászová prítomná s foťákom :D Tu práve Domča s Maťom skúšajú, ako dokážu roztiahnuť nohy (asi? :D )


Ďalšia fotka, tentoraz s bývalou triednou učiteľkou, ktorú nám prepustili mesiac pred skončením roka...

 A tu sme všetky dievčatá z triedy, okrem Dominičky, ktorá neviem kde bola.. (Kde si?!)
 Ďalej náš chlapčenský výber :) Paťo úplne naúravo má dobrú riťku, to mi dosvedčí každé dievča :D 
 Už len deň! Už len deň! Akoby skandovali, čo? :)
Stoličkový tanec? Zavolajte 9.A!! :D 
Na dnes posledná fotka :) Ja, Domčulka a náš blázonko Maťa :) Directionerka ako ja, alebo Nikol (stories-made-me.blogspot.com). 

Keď tak, ďalšie fotky pridám zajtra.
Možno ste si všimli, že môj blog je v poslednom čase troška viac "denníkový" :D Neviem či to vadí, ale snáď nie :) Časť netuším či bude, pretože moja mama odchádza zajtra s bratom do kúpeľov a musím si tým pádom pripraviť veci aj ja, lebo baliť veci s mojim otcom je hotová katastrofa :D 

Vaša Ang :)

2 komentáre:

  1. aj ja som 9.A a včera sme sa lúčili .som plakala ako nikdy ..milujem mojú triedu a odchádzalo sa mi fakt tažko ..

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. ja som tiež myslela, že budem plakať ako malá, ale ono nič.. bolo mi to ľúto a mala som zovreté srdce, no neplakala som.

      Odstrániť