20. júna 2012

DÔLEŽITÉ OZNÁMENIE PRE DIRECTIONEROV!!

.
Manažment sa snaži držať Nialla od spievania a chcú, aby len hral na gitare. Nialler je časť 1D a bez neho by to nebolo viac 1D. Má naozaj krásny hlas, tak netuším, čo tým chcú dosiahnuť.
21. júna, zajtra, ak máte instagram twitter, facebook, tumlbr a či blogy, dajte svetu vedieť aj pomocou tagu #letniallsing a pridávajte obrázok vášho zápästia s nápisom/obrázkom LNS! Dajte to kolovať, prosím! Nenechajme manažment vziať nám Nialla a ukážme, ako oňho stojíme!





6 komentárov:

  1. Cí :O nič proti manažmentu ale takú debilinu som ešte nepočula! :'O jak Niall nebude spievať tak to už nebude One Direction. Niall ma úplne úžasný hlas a aj farbu hlasu. Nechápem jak ich to mohlo napadnúť :'( toto ma úplne dorazilo.

    P.S. Budem sa snažiť tweetovať furt jak bude možné :/

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď práve dopekla! chcem späť strýka Simona.. nikdy nič také neurobil a ani by toho nebol schopný.. to len manažment sa snaží furt odstrihávať Niallera a Loua tiež.. štvú ma, do pekla, tak strašne ma štvú!! týmto nasrali veľkú, veľmi veľkú masu ľudí..

      Odstrániť
  2. Boha, né.... toto je moc, akože ja nechápem! Nie! On ma taký dokonalý hlas! Boha, je to skupina.. SKUPINA! Nemajú tam náhodou spievať všetci? Louis a Niall majú podľa mňa z nich najdokonalejší hlas! Nič proti ostatným chalanom :(

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. veď toto :( videla som video kde "spievali" Torn a dostala som nefalšovaný záchvat plaču.. proste, akoby som sa ani nevedela ovládať a len som plakala.. holky čo so mnou práve vtedy boli vonku nevedeli čo mali robiť.. tí manažéri si neuvedomujú, že keď si myslia, že Niall je najslabší, tak si len znepriateľujú fanúšikov.. nenávidím ten manažent. prachy, prachy, prachy!! fuj, až zle mi je.. a kde sú fanúšikovia? no kde?! .. ešte že sú ostatní chalani normálni a postavili sa proti tomu..

      Odstrániť
  3. Prosím ťa kedy bude ďalšia časť Vždy buď sama sebou? Hrozne sa neviem dočkať :))

    OdpovedaťOdstrániť