16. júna 2012

First real start of summer (16.6.)


Look, look at that picture! :D Dnešný deň vyšiel viac ako dobre :) Len pre toto mám rada leto. Môžem sa pekne krásne opaľovať a byť v bazéne :) S najlepšou kamarátkou a s mladším bratom (8r.), sme sa celý deň bláznili v bazéne, vodu som cítila ešte aj v črevách, prisahám :D Od polystyrénového surfu som dostala takú po hube, keď vyletel z vody, že sa bojím, že tam budem mať snáď aj modrinu :D Neklamem! :D

Hazzuško má vraj nové tetko :) Bože, ja tým chalanom tak závidím.. Celú tú ich samostatnosť a to všetko..



Toto je to tetovanie :) Znamená to niečo v zmysle: Nezastavím sa, kým sa nevzdáme.
Vraj je to text z nejakej pesničky, ale nechcite odo mňa, z akej :D Aj Zayn má akési nové, opäť na predlaktí, ale ešte som nikde nevidela fotku..

Tak strašne chcem tetko, bože! :( S mojimi rodičmi? Angie, snííííívaj. Kým žijem pod ich strechou, tak nech na to zabudnem. Ale keď už ho budem mať, nič s tým neurobia, že? 3:) Srandu si robím. Veď by ma asi vyhodili. I keď, strýko, čo má 25, aj od toho sa ráta povolenie, nie???

Keď už sme pri mojom strýkovi, viete kde bol?! Na Nova rock!! :( AK tu niekto počúva rock, metal alebo punk, musí o tom festivale vedieť. Od 8. do 10. júna bol trojdňový festival, kde boli skupiny ako Linkin Park, Evanescence, Nightwish, Metalica, Limp Bizkit, Billy Talent, Within Temptation, Marilyn Manson, Rise Against, The Offspring.. Neskončila by som ani do rána. Už chápete, keď som bola totáááálne zdrtená, že mi tam rodičia nedovolili ísť?! Och, hádali sme sa snáď 2 týždne preto.


Niektoré z týchto tetiek by bolo pekné, nie?
Alebo mám pár iných nápadov. Jednoducho? Chcem tetko!

Kamoškin bratranec si dal urobiť tetko na predlaktie so znením Stay strong. Božéééé. Pre také tetovanie by som vraždila, damn!




To ma privádza k....Demi!! Milujem to dievča!
Jej dokument som videla snáď 100x a zakaždým som plakala ako malá. Myslím to vážne. To, čo prežila?! Klobúk dole. Nebojí sa o tom rozprávať a práve to (!), ľuďom pomáha.

Keď som videla, ako tie mladé baby, čakajúce pred vystúpením o nej rozprávali,... Keď vedela Demi skoncovať so sebapoškodzovaním, bulímiou a maniodepresiou, ja budem vedieť tiež. Ostala silná, ja ostanem tiež!  Keď sa ona cez to dostala, dostanem sa aj ja! Vďaka Demi som mala silu povedať o tom mojím rodičom.. To sa ozývalo od dievčat každého veku a postavy a ja som mala zimomriavky a aj ich mám, keď toto píšem. Viete si predstaviť,  akú silu musela mať?! Ona či iné dievčatá. Ja by som to nikdy nevedela. Jej piesne ma dokážu rozplakať, pretože sú tak pravdivé



Dvoma slovami, MILUJEM JU! A je môj vzor. Navždy...  Stay strong Demi! Stay strong!

Končím svoj dnešný,.. ehm.. denník? Nie! Proste iba príspevok :) 

Vaša Ang :)


6 komentárov:

  1. O tom tetovaní ani nehovor :) Aj ja už tak veľmi nejaké chcem,ale ešte sa mi nepodarilo presvedčiť rodičou :) Ale na 16tku ho už budem musieť mať!!! teda dúfam :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. aj ja som chcela, že snáď na 16 by mi mohli dovoliť, ale pochybujem :/

      Odstrániť
  2. ahoj Angie, tvoj blog čítam ale nejako sa mi nechcelo ozvať :D
    Teraz to však napravím :) Tetovanie by som brala okamžite aj ja, len sa vraví, že je to ako droga-začneš a už nevieš prestať.. Kto vie čo je na tom pravdy :( Harry je šrac :D a Zaynovo som videla, mikrofón(dosť veľký) mne by to osobne na predlaktí strašne vadilo, lebo by som to mala stále na očiach ale na niečo maličké by som si povedať dala ;) a keď to takto pôjde so Malikom ďalej, tak už nebude mať na koži voľné miesto...teda dúfam, že sa už pomaly zastaví ..Demi? Jej som nejakú pozornosť do teraz nevenovala ale ten dokument o nej si nájdem.. Viem, že mala nejaké problémy a sa liečila no viac neviem.. Angie sorry za mierne rozpísanie :D

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. som rada, že si sa nakoniec ozvala :D :) hej, už som našla.ô mne sa lúbi, že je taký potetovaný, tie tetká o ňom niečo hovoria, ale asi by som si tiež nedala také veľké, cez celé predlaktie. také maličké pre radosť na zápestie, krk alebo tak :)určite si ten dokument pozri :) zimomriavky som mala celý čas, pretože tam nič nezatajovala, povedala všetko, čo robila, a ako sa cez to pomaly dostávala. a že si je vedomá, že sa nevyliečila, lebo sa to s tebou ťahá až do konca života. ja? som celá bez seba, keď niekto takto odpíše, nemaj boja :))

      Odstrániť
  3. Čau Ang, podlhšej dobe sa ozývam, keďže mám neplánované voľno (pod názvom nemocnica) a tetovanie, no ja by som chcela tiež, už aj viem kde, aj aké, ani súhlas od rodičov už nepotrebujem, no vieš čo chýba??? Prašulky.. Hold, zadarmo to asi nikto nespraví... a o Demi som počula, je to silné dievča, ja by som asi toľko toho neprežila... Držím jej palce vždy keď ju vidím (TV, net alebo časák) a hovorím nech je silná, a nech nikdy neprestane... =)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. nemocnica?! čo sa stalo? :/ aké, kam? :) som samé ucho. hej, peniaze, večný problém. veď toto, kloním sa pred ňou, pretože na 19 ročné dievča toho zažila sakra veľa.

      Odstrániť