8. marca 2012

Vždy buď sama sebou! -38-

             ,,Pravá ruka na žltú," prehlásila s úsmevom Gemma, pretože ona nehrala. Vravela že je strašne neohybná, že to fakt nie je preto. Keď som ju začala presviedčať že to nebude až také zlé, chalani ma stopli, že to také zlé je. A tak som stíchla. Boli sme v katastrofickom rozložení. Ľavú ruku som mala pod Niallom, ľavú nohu strčenú medzi Louisovými nohami a pravú nohy v akomsi čudnom podrepe tesne pri Liamovej hlave a Zaynovom bruchu. Bol z nás veľký uzlinátor. Nepadnem! Zaumienila som si a tak som opatrne dvihla pravú ruku a vsunula ju pod Louisov chrbát. ,,To šteglí," rozosmial sa a skoro na mňa padol. ,,Tomlinson, nepadaj!" Zakričala som a ja sama som mala problém udržať sa na rukách. ,,Ale šak držím, sklapni," rozosmial sa zase. ,,Niall, si na rade," ozval sa Zayn, ktorý mal ako jediný celkom normálnu polohu. Ako ta si vymotal ruku a potočil ručičkou. Tá sa krútila, krútila až napokon zastala na modrej. ,,Takže bloncka, pravá noha na modrú," uškrnul sa Liam. Videli sme, že je to nemožné. Modrá bola buď o tri telá ďalej, alebo o 4 nohy ďalej. Napäto sme čakali, čo urobí. ,,Vzdaj to," poradila som mu, no akoby ma nepočul. ,,Ha!" Skríkol a urobil niečo ako kotrmelec vo vzduchu a pravou nohou sa dotkol modrej farby. Bol prehnutý ako mačka, a rozčaptaný ako pavúk, ktorého ste zašlapli. ,,Ja žasnem. Nechce so mnou chodiť do posilovne, ale akú gymnastiku tu predvádza." Hovoril namosúrene Liam a krútil hlavou. ,,Hlavne nezabudni zatvoriť ústa," ozval sa Niall so smiechom. Takmer mu nebolo rozumieť pretože mal ruky prekrížené práve pod ústami.
            ,,Tak a teraz ty," usmiala som sa na Harryho. ,,Už teraz sa bojím," potočil ručičkou a tá zastala na červenej. Najbližšia a najjednoduchšia bola medzi mojimi nohami. Keď chalanom doplo, kam musí dať Harry ruku, rozosmiali sa ako besní. ,,Nesmejte sa, debili!" No ani mne sa nepodarilo udržať vážnu tvár a rozosmiala som sa, až mi slzy vyhŕkli. ,,Pome Harold, daj ruku na červenú," smial sa na ňom Zayn a Harry na mňa pozrel. Pokrčila som plecami a roztiahla nohy. Červená som musela byť ako paprika, pretože ani Gemma neodolala a rozosmiala sa. Takto mal Harry položenú hlavu v mojom lone. Nechcite vedieť čo to so mnou robilo. Také niečo slušné dievčatá nepíšu. V tom momente to Louis nevydržal a zvalil sa na zem, čím automaticky zvalil aj nás. Zvíjal sa od smiechu a prisahám bohu, že si aj cvrkol. Ležali sme tam na sebe ako kopa rúk, nôh, hláv a všetkých častí ľudského tela. ,,Louis, pokazil si too!" Vytlačil zo seba pomedzi smiech Niall. Ale aký smiech to bol. Ako keby sa drhne medveď. Čestné skautské, taký smiech som ešte nepočula. Ako prvá som sa snažila vymotať z toho uzla, a popritom som dobila všetkých, ktorých som sa dotýkala. ,,Au!" Uhol sa Zayn keď som mu nohou zavadila o bruchu. ,,Ježiš, prepáááč, nechcela som," hrýzla som si do pery a znova, iba oveľa opatrnejšie, som pokračovala vo vymotávaní sa. ,,Hneď som tu," povedala som a vybehla som z izby. Po ceste na záchod som sa čudovala, že mi ešte nevolala ani mamka ani Alice. Rozhodla som sa, že im zavolám ja. Keď som pozrela na hodinky, zistila som, že je len pol 7.
-Mami?- Ozvala som sa ako prvá.
-Nicole? Kde si? Nechcela som ti ešte volať, nech ma neberieš ako hysterickú matku.- Počula som ako sa usmiala.
-No, ja som vlastne u kamaráta.- Prosím, nech to nerieši.
-U kamaráta? Poznám ho? A ako dlho tam chceš ešte byť?- Zahrnula ma otázkami, no bol to ten typ nenásilných otázok.
-Eh, nepoznáš. Neviem možno hodinku, ale na dlhšie to nevidím. Nevadí?-
-Poznáš ma, dôverujem ti, ale do 9 buď už doma, dobre?-
Ďakovala som Bohu za moju mamku. -Jasné mami. Ľúbim ťa.- Chcela som už zložiť, no skočila mi do reči.
-Ľúbiš aj kamaráta?- Spýtala sa, a ja som rýchlo odpovedala. -Áno.- A zložila som. Moja zlatá mamka. Zase všetko vie. Išla som sa vycikať a vrátila som sa do izby.

          Chalani medzitým začali hrať ďalšiu partiu. Teda okrem Harryho. Sedel opretý o posteľ a sledoval kamarátov, ako zo seba robia debilov. Ako som neskôr zistila, bola to veľmi obľúbená činnosť. Potľapkal po vankúši, ktorý bol položený vedľa neho a krásne sa usmial. Prisadla som si a hlavu som si položila na jeho rameno. Ruku mi položil na stehno a ja som ho za ňu chytila. Zreteľne som počula, ako mu bije srdce. O chvíľu som cítila, že sa to moje prispôsobilo jeho tlkotu. Sledovali sme chalanov, videla som Gemmu ako vyjedá misku s pukancami a Niall po nej zazerá. Keď zachytila môj pohľad usmiala sa a ja som jej úsmev opätovala. Zaregistrovala som, že na nás niekto hľadí a stretla som sa s Liamovým pohľadom. Mal na tvári úsmev a v očiach som mu videla, že sa mu páči čo vidí. Sklopila som zrak. Sme spolu s Harrym iba týždeň, to hej, ale cítila som akoby ho poznám roky. Uvedomila som si, že toto s ním chcem zažiť ešte veľa krát. S chalanmi, s Gemmou, proste celé toto. Cítila som, akoby toto bola moja druhá rodina.

5 komentárov:

  1. super diel... padol dobre po tomto odpornom dni, ktorý bol plný učenia... :) teším sa na ďalší.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
  2. nadherne... konecne aspon v niekoho pribehu su seci stastni =D neviem sa dockat dalsej casti =D



    ----Kika----

    OdpovedaťOdstrániť
  3. veeeeeeeeeeeľmi sa mi to páči! :) skvelé :)

    OdpovedaťOdstrániť
  4. rýýýýchlo dalšiu ..už sa neviem dočkat ..:)

    OdpovedaťOdstrániť