7. marca 2012

Vždy buď sama sebou! -37-

        Keď som vyšla zo záchodu, na chodbe zase nik nebol. Tentoraz som až tak nepanikárila a pomalým krokom som sa vybrala do kuchyne. Našla som tam sedieť Gemmu s Harrym. ,,Vycikaná?" Uškrnul sa, začo si od Gemmy vyslúžil štuchanec. ,,Nerob si z nej srandu, tupec." Fú, ešte ju ani nepoznám a už ju mám rada. Vďačne som na ňu pozrela, a ona na mňa žmurkla. ,,Au, veď dobre," šúchal si boľavé rameno. ,,Aká bola skúška?" Spýtala sa Gemma s jemným úsmevom. ,,Ty o tom vieš?" Jasné že o tom viem, veď je to Harryho sestra. ,,Samozrejme, ja viem všetko."Zasmiala sa zvonivým smiechom. ,,Dokonca som El s Danielle pomáhala." Harry bol ticho a počúval našu konverzáciu. ,,No tak to nie! Nicole to zvládne sama, však miláčik?" Pristúpil ku mne a objal ma okolo ramien. ,,Jasné," Usmiala som sa naňho, no s Gemmou sme na seba žmurkli. keď odídem, budem mať určite tik v oku. Do izby vtrhli chalani a obsadili každý jeden voľný kúsok miesta, kde by sa dalo sedieť. Niall sa okamžite vybral robiť pukance. Fascinovalo ma, s akou samozrejmosťou sa pohyboval po kuchyni. Aj keby som tu bola x-ráz, nedokázala by som to. Yeah, that´s me. ,,Urob veľa," poradil mu Zayn a bolo vidno, ako sa mu zbiehajú slinky. ,,Takže hrdličky, čo ideme robiť?" Spýtal sa Louis, sediaci na kuchynskej linke.
        Harry na mňa pozrel, no len som pokrútila hlavou. ,,Nemám šajnu, ale ako na teba pozerám, už si niečo vymyslel." Usmial sa naňho Harry  a Louis nadšene prikývol. ,,Čo tak twister?" Spýtal sa s obrovským úsmevom. ,,Dobrý nápad, Tommo" drgol doňho Liam. ,,Ja mám iba dobré nápady, keby si ma poznal, vieš to," odul spodnú peru a otočil sa mu chrbtom. ,,No táák, vieš že ľúbim iba teba." Objal ho, no to sa ozval zase Harry. ,,Hej! Ruky preč!" S Gemmou sme s pobaveným výrazom sledovali divadielko chalanov. ,,Forever alone," ozvali sa v tej istej chvílu Zayn s Niallom. ,,Ako to dopekla robíte?" Rozosmiala som sa. ,,Čo ako?" Pozreli na mňa. ,,Vždy poviete to isté, v ten istý okamih. To sa nedá." Chalani sa na seba uškrnuli a pokrčili plecami. ,,Telepatia, vieš?" Usmial sa Zayn a ja som mu uverila. Keby mi to povie niekto iný, neuverím. Ale s chalanov sálalo to, že sú ako jeden. ,,Poď, ideme pripraviť izbu, kým sa tu od samej lásky nezjedia." Postavila sa Gemma a usmiala sa.

         Jej poznámku zobral Louis vážne, postavil sa a skočil na Harryho. Vyslovene skočil! So smiechom sme vyšli po schodoch a po celom dome sa ozývali Louisove veľmi čudné zvuky. ,,Obľúbili si ťa." Poznamenala Gemma, zatiaľ čo hádzala veci chalanov do skrine. Ponožky, tričká, nohavice, všetko išlo do skrine. ,,Myslíš?" Spýtala som sa ustarostene. ,,Poznáme sa len pár hodín." Gemma prestala upratovať a otočila sa ku mne. ,,Poznám ich už nejaký piatok, ver mi. Keby to nie je pravda, nesprávajú sa takto." Keď videla, že jej stále neverím, podišla ku mne a objala ma. ,,No tak Nicole, klídek. Úsmev!" Pokúsila som sa, no vzišla z toho len akási čudná grimasa. ,,Och ty!" Rozosmiala sa Gemma. ,,Radšej choď zobrať pitie. Keď zídeš po schodoch, tak pri východe na záhradu sú dvere. Dones,.. čo ja viem. Pomarančový džús, kolu a nejakú minerálku." Zasalutovala som a ďakovala Bohu, za to, ako sa ku mne správala. Netuším, kde som mala oči, no keď som šla po schodoch, vrazila som do Nialla. Samozrejme, on mal v obidvoch rukách misky plné pukancov, ktoré sa rozsypali a kotúľali sa po schodoch. ,,Zabijú nás." Uškrnul sa, no išiel ďalej. ,,Nechaj tak, hneď to pozbieram." Tak som to aspoň zhrnula na kraj a vybrala som sa po fľaše. Takže,e ktoré dvere to boli? Trafila som do správnych a vzala som, čo som uvládala. Dva pomarančové džúsy, kolu a minerálku. Keď som zatvárala dvere, jedna fľaša sa mi vyšmykla a len len neskončila na zemi. Zrazu tam boli Harryho ruky a stihli ju zachytiť. ,,Daj, pomôžem ti."
         Vzal mi z rúk ešte jednu fľašu a skúmavo na mňa pozrel. ,,Čo vravíš na chalanov?" Zamyslela som sa, ako to povedať. ,,Úprimne? Nečudujem sa, že ste si sadli. Sú to takí blázni ako si ty. Len Liam a Zayn mi prídu trocha tichí." Harry sa rozosmial. ,,To sa ti iba zdá." ,,Môže byť," usmiala som sa a spoločne sme vyšli schodami, na ktorých boli ešte stále rozsypané pukance. ,,Ja toho chlapca raz zabijem." Vzdychol si Harry a skríkol: ,,Nialler!" Ten vyšiel z izby a čakal. ,,Čo sú tie pukance?" ,,Ooops, už idem, nekrič!" Keď som okolo neho prechádzala, šepla som mu. ,,Neboj pomôžem ti." Za čo som si vyslúžila úsmev. Pohľad mi spočinul na strojčeku a už som si ho ani nevedela predstaviť s krivými zubami, aké mal na niektorých obrázkoch. Prekročila som plátno, ktoré už stihli prichystať a šla som pomôcť Niallovi. ,,Dík. Keby tu nie si a uvidí to, začal by ma naháňať po celom byte s úmyslom zabiť." Rozosmiala som sa. ,,Už to niekedy urobil?" ,,Samozrejme. Vtedy sme rozbili obľúbenú vázu jeho mamy. Išli sme pre takú istú asi 300 km, len aby si nič nevšimla." A ja som sa rehotala ako besná. Spoločne sme sa vrátili do izby, kde to vyzeralo ako bufet, telocvičňa a škôlka v jednom. Boli tu pukance, chipsy, curíky a veľká tobolka čokolády. Fľaše ktoré som doniesla boli položené na nočnom stolíku, ktorý vyzeral, že každú chvíľu spadne. Liam sa spolu so Zaynom rozcvičovali vedľa postele a Louis s Niallom ich pobavene sledovali. Ich pohľad jasne hovoril: Ani za boha!! S Harrym sme si sadli pri posteľ na zem. Držal ma okolo ramien a ja som mu ležala na pleci. Gemma sedela pri stole a niečo ťukala do notebooku. Mala smutný výraz. Zaujímalo by ma, čo sa deje. ,,Všetko pripravené?" Spýtal sa Liam s úsmevom a keď sme všetci prikývli z vážnou tvárou povedal: ,,Let the game begin!"

7 komentárov:

  1. Ach Ang...čím ďalej tým lepšie časti! :D Neskutočne som sa smiala :) aaach rýchlo ďalšiu! :-*

    OdpovedaťOdstrániť
  2. snažím sa :D a ďakujem :) zase až zajtra :/ :)

    OdpovedaťOdstrániť
  3. raz ma zabiješ Angy :D opäť raz super :):*

    OdpovedaťOdstrániť
  4. super diel, riadne som sa nasmiala... bodaj by som mala toľko elánu ako oni majú tam... =D =D teším na ďalšiu časť.. :)

    OdpovedaťOdstrániť
    Odpovede
    1. asi tak :D taký twister by som si zahrala, fúú :)

      Odstrániť